Over Du Passage

Een bezoekje aan Du Passage is thuiskomen in een klassiek grand café, waar u uw mobiel even aan de kant legt om te genieten van een lekkere cappuccino en te kijken naar het winkelend publiek in de Passage. U zit er prachtig, vorstelijk bijna, op het overdekte terras. Binnen is de sfeer warm en gemoedelijk met een klassieke touch.

MenukaartReserveren

Du Passage

Du Passage ligt centraal in het oudste deel van Den Haag, het monumentale winkelcentrum de Passage. Het Binnenhof, diverse musea, bioscopen en theaters liggen in de directe omgeving.

Wij serveren ontbijt, lunch en diner, en ook voor een borrel kunt u bij ons terecht. De uitgebreide kaart heeft voor ieder wat wils. De smaak van diverse landen komt in de kaart terug.

Ook voor grote gezelschappen zijn wij de perfecte zaak.

Terras van Du Passage eten drinken in de passage van Den Haag
Verse smoothies bij Du Passage eten drinken in Den Haag

Onze gasten

In ons bedrijf treft u een mix van zakelijke gasten, bezoekers en bewoners van Den Haag. Jong en oud, iedereen is van harte welkom en voelt zich bij ons thuis. Wat vertellen mensen over ons? Een greep uit de reviews van onze gasten:

Superchille plek om te ontbijten/lunchen. 1 van de lekkerste omeletten. Prima plek, aardige bediening. De beste Latte macchiato en flammkuchen en Panini geitenkaas. De bediening is vlot en vriendelijk. Lekker eten en prima service. Leuke sfeer, prima bediening en heerlijke gerechten! Heerlijke flamkuche. Ruim personeel, dat de tafels snel schoon maakte, alert de bestelling opnam en op tijd serveerde. Gezellig lekker koffie met gebak. Ontbijtje originale genomen. Superlekker, vers geperst sinaasappelsap, lekkere koffie, veel beleg zowel zoet en hartig. Overheerlijk stukje biefstuk: een tien! Kom hier altijd met plezier. Heerlijke broodjes. Vriendelijke bediening en een vriendelijke prijs. Topper! Het liefst eet ik hier elke avond!